Produktai

(2)
(2)

Platinum VetActive Sensitive pašaras jautriam virškinimo traktui šunims

Platinum VetActive Sensitive pašaras skirtas šunims, kurie turi jautrų virškinimo traktą.

  • Pašaro sudėtyje nėra glitimo ir sojos;
  • Pašare kruopščiai atrinktos sudedamosios dalys, kurios yra lengvai toleruojamos;
  • Sudėtyje yra tik vienos rūšies mėsa - kalakutiena;
  • Gausus mėsos kiekis net 70%;
  • Gerai virškinamas.

Pakuočių dydžiai

Pakuotė Prekės kodas
50g mėginėliai 9242-70
1,5 kg 9241-15
5 kg 9240-15

Aprašymas

Kokybiškam šunų pašarui svarbūs ne tik ingredientai, bet ir paruošimo būdas, kuris išsaugo visas maistines medžiagas. PLATINUM pašaras taikant švelnų „garinimo slėgiu“ metodą – mėsos gabalai verda kartu su ryžiais ir daržovėmis nepridėjus vandens, 95° C temperatūroje. Dėka gamybos būdo pašare išlieka visos vertingos maistinės medžiagos ir jam suteikiamas išskirtinis skonis. Po virimo pašaras lėtai ir atsargiai išdžiovinamas. Atvėsinus iki kambario temperatūros sudedami šalto spaudimo aliejai, žolelės ir vitaminai, kad būtų išsaugotos maistinės medžiagos. Pašaro masė supjaustoma į gabalėlius ir iškart supakuojama į hermetiškus aliuminio maišelius, o ne laikoma dideliuose induose. Ši pakuotė užtikrina Platinum šviežumą ir sultingumą. Maksimalus sauso pašaro maišelio dydis yra 5 kg, kad būtų užtikrintas natūralus kiekvienos pakuotės aromatas ir šviežumas iki paskutinio pašaro gabaliuko.

PLATINUM privalumai:

  • Daug ŠVIEŽIOS mėsos, unikalus paruošimo būdas
  • Sudėtyje nėra GMO
  • Be kviečių, sojų ir glitimo
  • Ingredientai tinkami vartoti žmonėms
  • Pašaras neišsipučia skrandyje
  • 19% mėsos sulčių – sultingas sausas maistas

Sudėtis ir priedai

Sudėtis

Sudėtis: šviežia kalakutienos mėsa 70%, skaldyti ryžiai, kalakutienos mėsa*, alaus mielės*, lašišų aliejus** (omega 3), žirnių baltymai, augalinės skaidulos, jukos ekstraktas, rozmarino ekstraktas, žalialapių midijų ekstraktas, mišinys jautrumui (morkos*, kiaulpienė*, žalia arbata*, ramunėlės*, raudonėlis*, margainio sėklos*, rožių žiedlapiai*, jūros dumbliai*, brokoliai*, spanguolių sėklos*)(*džiovintas, **šalto, pirmo spaudimo)

Analitinė sudėtis

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 23,0%, žalias riebalai 11,0%, žali pelenai 8,0%, žalia ląsteliena 2,4%, kalcis 1,5%, fosforas 1,0%, drėgnis (natūraliai susidaręs) 20,0%

Priedai/1kg: vitaminai: (3a672a) vitaminas A 10,000 IU, (3a671) vitaminas D3 1,600 IU, (3a700i) vitaminas E 150 mg. Mikroelementai: (3b108) geležis 75 mg, (3b203) jodas 3 mg, (3b413) varis 19 mg, (3b506) manganas 40 mg, (3b607) cinkas 150 mg, (3b801) selenas 0,2mg.

Vartojimas, laikymas ir įspėjimai

Vartojimas

Šėrimo rekomendacijos: galima šerti sausą ar su nedideliu vandens kiekiu. Sušerkite iš karto, nepalikite išbrinkti. Visada palikite šviežio vandens. Platinum Sensitive – labai maistingi. Pradėkite šerti nuo mažiausio rekomenduojamo kiekio (žr. lentelę). Porciją didinkite tik tuomet, jei reikės.

Įspėjimai