PLATINUM sausas maistas šunims yra gaminamas pasitelkiant unikalią FSG (Fleischsaftgarung) technologiją. FSG – tai šviežios mėsos paruošimo metodas, kuris yra kilęs iš kulinarijos, o ne pašarų pramonės. Jis buvo sukurtas remiantis technikomis, kurias dažnai naudoja aukščiausio lygio restoranų šefai, kad mėsa būtų ne tik skanesnė, bet ir sveikesnė.
Naudojant FSG (Fleischsaftgarung) metodą, šviežia mėsa vakuume lėtai verdama žemoje 95 ° C temperatūroje, naudojant tik natūralias mėsos sultis. Ilgai verdant, mėsoje esanti drėgmė palaipsniui mažėja, taip susidaro masė, kuri galiausiai yra atvėsinama iki kambario temperatūros, papildoma natūraliais priedais bei supjaustoma į gabalėlius. Pagamintas maistas yra iškart supakuojamas į hermetiškas pakuotes, kad kuo ilgiau išliktų šviežias.
FSG (Fleischsaftgarung) metodu paruoštas sausas maistas jūsų augintiniui patiks nes:
- Yra itin skanus,
- Toks pat maistingas kaip RAW/BARF mityba,
- Puikiai tinkantis raumenų formavimui,
- Lengvai virškinamas,
- Efektyviai įsisavinamas,
- Minkštas ir lengvai kramtomas dėl natūralių mėsos sulčių.
PLATINUM maiste nėra skerdienos likučių, atraktantų, prieskonių, skonio stipriklių, dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. PLATINUM maistas taip pat sumažina skrandžio sukimosi riziką, nes jo sudėtyje nėra papildomo vandens ir jis neišbrinksta skrandyje.
Saugus ir patikimas
Kad būtumėte tikri dėl produkto kokybės, mūsų sausas maistas reguliariai ir nepriklausomai tikrinamas viename iš garsiausių Vokietijos testavimo centrų – ELAB Analytik GmbH (anksčiau TÜV SÜD ELAB).
Atliekami šie patikrinimai:
- Šviežios mėsos kiekis: užtikrinama, kad receptūra atitiktų gamybos proceso standartus.
- Teršalai: siekiant apsaugoti jūsų augintinio sveikatą.
- Deklaracijos tikslumas.
Iberijos kiauliena
Kas nežino pasaulyje garsaus džiovinto Jamón de Pata Negra kumpio, dar kitaip vadinamo Jamón Ibérico de Bellota? Šis kumpis yra ypatingas dėl savo kilmės. Jis kilęs iš Pirėnų kiaulės, kuris papraščiau vadinamas "juoda kiaule".

Iberijos kiaulės veislė yra pusiau laukinės prigimties, paplitusi pietvakarių Ispanijoje (Andalūzija, Estremadūra) ir Portugalijoje (Alentežas).
Iberijos kiaulės apibūdinimas
"Cerdo Ibérico" (Ispaniškas pavadinimas) beveik visuomet laikomos tik natūraliai gamtoje. Ši pusiau laukinė kiaulė su būdingais savo veislei juodais šeriais nerūpestingai gyvena kamštinio ąžuolo ir karkasinio ąžuolo miškuose. Minta gilėmis, žolėmis, bei žolelėmis.
Ši ypatinga Iberijos kiaulės mityba suteikia jos mėsai nepakartojamą riešutų skonį. Gainiava didelėje erdvėje užtikrina vertingą riebalų kaupimąsį gyvūno raumenyse. Tai suteikia mėsai sveiką - marmurinę tekstūrą.
Iberijos kiauliena puikiai tinka mūsų sausam šunų pašarui, nes jos minkštumas pasižymi daugybe išskirtininių savybių: mažai cholesterolio, bei daugybe nesočiųjų riebalų rūgščių. Be kitų medžiagų, jame yra folio rūgšties, vitamino E ir B, taip pat daugybė mineralų, tokių kaip varis, geležis, cinkas, magnis, kalcis ir fosforas.
Sudėtis
Sudėtis: Šviežia kiauliena 70% (tik iberietiška kiauliena), bulvės*, žuvis*, alaus mielės*, obuolių minkštimas*, lašišų aliejus** (omega-3), jukos ekstraktas, linų sėmenų aliejus** (omega-3), alyvuogių aliejus**, midijų ekstraktas, morkos*, pomidorai*, afrikietiška medetka*, afrikietiška medetka* ramunėlės*, raudonėliai*, pienės erškėtrožių sėklos*, spanguolių sėklos*, jūros dumbliai*, kalio chloridas. (*džiovintas, **šalto spaudimo, grynas)
Analitinė sudėtis
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 23,0%
Žalia ląsteliena 2%
Žalias aliejus ir riebalai 14%
Kalcis 1,6%
Žali pelenai 7,8%
Fosforas 1,0%
Drėgmė (natūraliai susidariusi) 19,0%
Priedai
Priedai kilograme:
Vitaminai: 3a672a / vitaminas A 10 000 TV, 3a671 / vitaminas D3 1 600 TV, 3a700i / vitaminas E 150 mg. Mikroelementai: 3b108/geležis 75 mg, 3b203/jodas 3 mg, 3b413/varis 19 mg, 3b506/manganas 40 mg, 3b607/cinkas 150 mg, 3b814/selenas 0,2 mg.
Kalorijų kiekis 100 g
354,8 kcal